ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Η Romfea.gr στην κορυφή την ενημέρωσης χάρη σ’ εσάς!

(Σχόλιο: Επειδή η καλή δουλειά πρέπει να λέγεται και πάνω απ' όλα να "διαφημίζεται", να δώσω κι εγώ τα Συγχαρητήριά μου στη καταπληκτική δημοσιογραφική ομάδα της Ρομφαίας και χαίρομαι που μια τόσο καλή πύλη εκκλησιαστικών ειδήσεων έχει τέτοια αποδοχή. 
30.000 επισκέπτες σε μία μέρα; Αυτά είναι. Δηλαδή όσους είχε το "ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ" σε δύο χρόνια. 
Εύχομαι να συνεχίσει να "σπάει" τα ρεκόρ, γιατί κάτι τέτοιο δείχνει παράλληλα ότι ο κόσμος συνεχίζει να ενδιαφέρεται για θέματα που άπτονται της Ορθόδοξης πίστης και ζωής.
Σας παραθέτω το άρθρο όπως αναρτήθηκε στη Romfea.gr).

To ένα μετά το άλλο σπάει τα ρεκόρ η Romfea.gr χάρη στην αγάπη σας και το ολοένα και αυξημένο ενδιαφέρον των χιλιάδων Ελλήνων που προτιμούν το ίντερνετ για να ενημερώνονται για τα θέματα της Εκκλησίας.

Τις προηγούμενες δέκα ημέρες η Romfea.gr έσπασε δύο ακόμη ρεκόρ -που κατείχε η ίδια- επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά πως αποτελεί την κορυφαία ενημερωτική πύλη εκκλησιαστικών θεμάτων στην Ελλάδα.

Η αγάπη και η εμπιστοσύνη σας, μας έχει καθιερώσει στην κορυφή της προτίμησής του κοινού του διαδικτύου που ενδιαφέρεται για τα θέματα της Ορθοδοξίας.

Στις 27/12/2011 καταφέραμε να ξεπεράσουμε το φράγμα των 30.000 (μοναδικών) επισκεπτών μέσα σε ένα 24ωρο.

Συγκεκριμένα 30.438 άτομα από ολόκληρο τον κόσμο (Ελλάδα, χώρες Ε.Ε., ΗΠΑ και Καναδά, Τουρκία, Μ. Ανατολή ως τη μακρινή Αυστραλία και την Ασία) διάβασαν μέσα σε μία ημέρα κάποιο άρθρο ή είδηση της Romfea.gr

Χθες ημέρα των Θεοφανείων και συγκεκριμένα στις 18.35 το απόγευμα η Romfea.gr είχε 5.256 μοναδικούς επισκέπτες που διάβαζαν online τις ειδήσεις μας.

Αριθμοί που για ένα εξειδικευμένο ενημερωτικό portal και όχι «λαϊκής κατανάλωσης» (με πολιτικές, καλλιτεχνικές έως και αθλητικές ειδήσεις) είναι πραγματικά ιδιαίτερα τιμητικοί για όσους εργάζονται στη Romfea.gr.

Γι’ αυτή την πρωτιά οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Σε ανταπόδοση αυτής της αγάπης σας σύντομα η Romfea.gr θα παρουσιάσει νέες υπηρεσίες για την καλύτερη, πληρέστερη και τεχνολογικά άρτια ενημέρωσή σας.

Παράλληλα η δημοσιογραφική μας ομάδα θα συνεχίσει την έγκυρη, έγκαιρη και απόλυτα αξιόπιστη, χωρίς παρωπίδες και διαθλαστικούς φακούς πληροφόρησή σας για ό,τι συμβαίνει στον εκκλησιαστικό χώρο.

Τέλος, δείτε και το βίντεο που ξεπέρασε τις 10.000 επισκέψεις μέσα σε δύο ημέρες από την πρώτη στιγμή εμφάνισής του.

Η ομάδα της Romfea.gr




---------------------------
πηγή: www.romfea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Στηρίξτε......

  • Η σαλάτα του Νεοέλληνα - Δεν θέλω να μπω στο γαϊτανάκι του πολέμου που (για ακόμα μια φορά σε αυτή τη χώρα) έχει ξεσπάσει σχετικά με την επικείμενη συμφωνία των Πρεσπών, μα δεν μπο...
    Πριν από 5 χρόνια