ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ, Ο ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΕΦΡΑΙΜ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΠΩΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΤΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Ο καταδιωκώμενος Ηγούμενος, αποκαλύπτει μέρος της συνομιλίας του με τους ισχυρούς άνδρες της Ρωσίας (Πούτιν και Μεντβέντεφ), που τον προσκάλεσαν στα σπίτια τους κατά την παραμονή τους στη Μόσχα!

Συγκεκριμένα, αναφέρει πως τους είπε ότι ο πλούτος της Ρωσίας είναι η Ορθοδοξία, ενώ στην έκκλησή του για ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ στη χώρα μας, ο Ρώσος Πρωθυπουργός του υποσχέθηκε πως θα το κάνει κι αυτό!!!

Πρόκειται για μία αποκάλυψη που εξηγεί τους λόγους της λυσσασμένης αντίδρασης του εγχώριου (αμερικανοεβραιόδουλου) κατεστημένου, που απαίτησε τη φυλάκιση του ανθρώπου που ενώ είναι...απατεώνας - και "εγκληματικό στοιχείο", σύμφωνα με την ανακρίτρια - τόλμησε να ζητήσει αυτό που οι εθνοπροδότες πολιτικοί μας δεν διανοούνται: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Αποτέλεσμα αυτής της πρωτοβουλίας, ήταν ο εγκλεισμός του στη φυλακή: Τα εγχώρια τσιράκια που στηρίζουν με νύχια και με δόντια το ΔΝΤ, δεν ανέχονται καμία βοήθεια από καμία άλλη χώρα, γιατί θα χάσουν την...αποκλειστικότητα (=μάσα)!

Αλήθεια, τι έχουν να μας πουν τώρα όσοι βγάζουν...παραμύθια τα περί ρωσικής βοήθειας και μας μιλάνε για "μονόδρομο";

Μήπως τελικά οι Ρώσοι ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ, αλλά οι ντόπιες μαριονέτες του Σιωνισμού αρνούνται;

Έχουμε ξαναπεί πως η υπόθεση Βατοπαιδίου έχει πολύ μεγαλύτερες προεκτάσεις από τοπικές διεκδικήσεις: Πρόκειται για ένα πολύ βρώμικο παιχνίδι ορισμένων, που θέλουν με κάθε τρόπο να εμποδίσουν την ελληνορωσική προσέγγιση!

Και το παραπάνω βίντεο, αποδεικνύει και αυτό και κατά πόσο ένας "κλέφτης" νοιάζεται για τη χώρα του!


Το ακόλουθο απόσπασμα είναι από την ομιλία του Γέροντα Εφραίμ στην Κατερίνη, λίγες μέρες πριν τη σύλληψη και φυλάκισή του από το ανθελληνικό καθεστώς των προσκυνημένων. Δείτε το και θα καταλάβετε πολλά:




----------------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Στηρίξτε......

  • Η σαλάτα του Νεοέλληνα - Δεν θέλω να μπω στο γαϊτανάκι του πολέμου που (για ακόμα μια φορά σε αυτή τη χώρα) έχει ξεσπάσει σχετικά με την επικείμενη συμφωνία των Πρεσπών, μα δεν μπο...
    Πριν από 5 χρόνια