ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Νικ. Σηφουνάκης: "Το ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ έχει μετατραπεί σε οίκο χρηματιστηρίου" - Ξαναχτύπησε ο Ελεεινός Γραικύλος Χριστιανομάχος!

Θα μπορούσε να λείπει η...γνώμη ενός από τους μεγαλύτερους και αθλιότερους χριστιανομάχους, στις πρόσφατες εξελίξεις με τον Ηγούμενο Εφεραίμ; Φυσικά όχι! Καμαρώστε λοιπόν τον τρισάθλιο αυτό τύπο, στις νέες του ύβρεις εναντίον της Ορθοδοξίας:

"Τέσσερα χρόνια μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου του Βατοπεδίου δεν έχει αποδοθεί δικαιοσύνη. Ένα από τα μεγάλα θέματα στα οποία πρέπει να δρομολογηθούν διαδικασίες εκσυγχρονισμού είναι η επιτάχυνση στην απονομή της και είναι ενθαρρυντικό ότι το Υπουργείο Δικαιοσύνης εργάζεται γι΄αυτό.
Ο λαός μας, που έμεινε άφωνος από την μετατροπή του «περιβολιού της Παναγιάς» σε οίκο χρηματιστηρίου πιστεύοντας στην ανεξαρτησία της δικαιοσύνης, βλέπει με αισιοδοξία ότι το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται με την απόφαση προφυλάκισης του «Ηγουμένου» του σκανδάλου και επιθυμεί το μαχαίρι να φθάσει στο κόκαλο".

Πηγή: www.capital.gr 

Καταρχήν, συνιστά απίστευτη πρόκληση και υποτίμηση της νοημοσύνης μας να μιλάει για "δικαιοσύνη" και "σκάνδαλα" εκείνος που ...έφαγε καλά με τις ύποπτες χρηματοδοτήσεις των ΕΛΤΑ και την άμεση σχέση της συζύγου του Δασκαλαντωνάκη, με τα εκατομμύρια να "χορεύουν" ανάμεσα σε συνδικαλιστές και ξενοδοχεία (διαβάστε αναλυτικά εδώ).

Έπειτα, από πότε εκείνοι που στήριζαν το "ανεβασμένο Χρηματιστήριο" του 1999 μιλάνε για...χρηματιστήρια στο Άγιον Όρος;

ΜΠΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΓΡΑΙΚΥΛΕ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ;
ΜΠΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΣ ΖΙΜΕΝΣ, ΤΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΣΩΝ ΑΛΛΩΝ;
Πώς λοιπόν ένα φανατικό πασοκόσκυλο, επομένως ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ όλων των παραπάνω, έχει το θράσος να παρουσιάζεται ως...τιμητής της δικαιοσύνης;
Το Άγιον Όρος, γενίτσαρε Σηφουνάκη, πρέπει πριν το πιάσεις στο βρωμόστομά σου να έχεις ξεπλυθεί πολλές φορές από τη μπόχα σου!
Δεν μπορείς, ρε κακομοίρη, ούτε εσύ ούτε τα άλλα καθάρματα που υβρίζετε αισχρά το Περιβόλι της Παναγίας, όχι να το σχολιάσετε, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΑΓΓΙΞΕΤΕ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ!
Πιστεύουμε πως οφείλουν να τοποθετηθούν στις ακατανόμαστες αυτές ύβρεις τόσο το Πατριαρχείο, όσο και η Εκκλησία της Ελλάδος και η Αθωνική Πολιτεία.

Η υπομονή μας με τους τιποτένιους υβριστές της πίστεώς μας, εξαντλήθηκε!

Ας μην τραβάνε λοιπόν άλλο το...σχοινί, γιατί η αλαζονεία και η έπαρση συνιστούν την ΥΒΡΙ, που ακολουθεί νομοτελειακά η ΝΕΜΕΣΙΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Στηρίξτε......

  • Η σαλάτα του Νεοέλληνα - Δεν θέλω να μπω στο γαϊτανάκι του πολέμου που (για ακόμα μια φορά σε αυτή τη χώρα) έχει ξεσπάσει σχετικά με την επικείμενη συμφωνία των Πρεσπών, μα δεν μπο...
    Πριν από 5 χρόνια