ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

"Νέα προκλητική δήλωση από Ρεπούση"


 Σε νέα προκλητική δήλωση προχώρησε η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Μαρία Ρεπούση, βάζοντας αυτή τη φορά στο στόχαστρο την Εκκλησία.

Σχολιάζοντας την απόφαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου να ζητήσει από το υπουργείο Παιδείας τη συμμετοχή εκπροσώπου της Εκκλησίας στην Επιτροπή Σύνταξης των σχολικών βιβλίων στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, η κυρία Ρεπούση έγραψε στο Twitter:

"Στη συγγραφή των σχολικών βιβλίων ζητά να συμμετέχει τώρα η Ελληνική Εκκλησία. Σκύψε σκύψε να που φθάσαμε. Εδώ ταιριάζει το Κύριε ελέησον".  (πηγή: enikos.gr)

Σχόλιο του διαχειριστή: Ακριβώς το ίδιο θα έλεγα κι εγώ κυρία (κατ' ευφημισμόν) Ρεπούση. Σκύψε σκύψε εδώ φτάσαμε. Να αποφασίζουν οι Τουρκόφιλοι και οι Μασώνοι στον τόπο που έχυσαν το αίμα τους πλήθος μοναχών και ιερέων. Αλλά ως "ιστορικός" θα έπρεπε να ξέρετε ότι την προδοσία πολλοί αγάπησαν τους προδότες ουδείς. Εδώ ταιριάζει το "ο Θεός να σε ελεήσει" πριν κάνεις μεγαλύτερο κακό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Στηρίξτε......

  • Η σαλάτα του Νεοέλληνα - Δεν θέλω να μπω στο γαϊτανάκι του πολέμου που (για ακόμα μια φορά σε αυτή τη χώρα) έχει ξεσπάσει σχετικά με την επικείμενη συμφωνία των Πρεσπών, μα δεν μπο...
    Πριν από 5 χρόνια