ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

"Τον έσφαζαν επί δύο λεπτά επειδή έγινε χριστιανός"

Λυπάμαι για την είδηση που αναρτώ αλλά δεν μπορώ να "κλείνω" τα μάτια στην πραγματικότητα και να ασχολούμαι με την "πραγματικότητα" των σιωνιστικών ΜΜΕ. Ξέρετε πάρα πολύ καλά ότι δεν ασχολούμαι με τέτοιου είδους θέματα, ούτε έχω καμία προφητολαγνεία και πατριδολαγνεία αλλά αυτό με ξεπερνά. 

''Μία είδηση που αφήνει παγερά αδιάφορα τα μεγάλα Μ.Μ.Ε. εντός και εκτός Ελλάδος''
''Την επιθετική συμπεριφορά του βουλευτή της Χρυσής Αυγής προς άλλους βουλευτές (που κατά καιρούς υπερασπίζονται τους μουσουλμάνους και το ισλάμ) όλοι την καταδικάσαμε, την σφαγή όμως ενός χριστιανού από μουσουλμάνους, την προσπερνάμε απαρατήρητα.......
ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ !!!!!!! (σχόλιο του Ελληνορθόδοξου Παλμού) ''
Από το protothema.gr: Από μουσουλμάνος, χριστιανός και από ζωντανός, …νεκρός. Αυτή ήταν η τιμωρία που του επεφύλαξαν φανατικοί μουσουλμάνοι στην Τυνησία, επειδή επέλεξε να αλλάξει θρησκεία.

Ο δήμιος, έκοβε επί δύο... λεπτά το κεφάλι του νεοβαπτιζόμενου χριστιανού για να τον τιμωρήσει επειδή γύρισε την πλάτη στον Αλάχ. Σα να μην έφτανε αυτό, μόλις τελικά κατάφερε να κόψει το κεφάλι του, το πήρε σαν τρόπαιο στα χέρια του και πανηγύριζε.

Το φρικιαστικό βίντεο.... μεταδόθηκε από την αιγυπτιακή τηλεόραση και έκανε μέχρι και τον παρουσιαστή έξαλλο ο οποίος ούρλιαζε και αναρωτιόταν αν είναι δυνατόν να είναι αυτό το Ισλάμ. Δυστυχώς, είναι… Το βίντεο είναι φρικιαστικό και ακατάλληλο! Θα ήταν καλό να μην το δεις! Είναι σίγουρο ότι δεν θα το αντέξεις.

-----------------------------------------------------------------
Ανάρτηση από ιστολόγιο αναβάσεις: Άλλη μία από τις εκφράσεις της πολυ-πολιτισμικής αγάπης ισλαμιστών, η οποία "αγάπη" έγινε αιτία να γεμίσει ο κόσμος από νεομάρτυρες χριστιανούς, εκ των οποίων άλλοι κάηκαν ζωντανοί μαζί με τις οικογένειές τους, άλλα σφάχτηκαν, άλλοι βασανίστηκαν μέχρι θανάτου, άλλοι κυνηγήθηκαν μέχρι εσχάτων, άλλοι εκδιώκονται μαζικά κατά χιλιάδες ή εκατομμύρια από την χώρα τους επειδή τόλμησαν να είναι χριστιανοί.

Κυκλοφορεί ευρέως το φρικώδες, απάνθρωπο, και βασανιστικό βίντεο, αλλά αποφασίσαμε να μην το δημοσιεύσουμε. Δεν έχει σημασία να δούμε με τα μάτια μας την φρικτή πράξη, και την πτώση του ανθρώπου από εικόνας Θεού σε εργαλείο δαιμόνων, όσο το να καταλάβουμε ότι η αγάπη, ή ειρήνη, οι συμπροσευχές που ευαγγελίζεται η οικουμενιστική πανθρησκεία είναι απλά στάχτη στα μάτια και τις ψυχές των καλοπροαίρετων ανθρώπων.

Όσο βασιλεύει και αυξάνεται ο νόμος της "σαρία" -και σε λίγο θα ισχύει πλήρως και στην πατρίδα μας - όσο οι αιρέσεις, οι σέκτες, οι παραθρησκείες και οι καταστροφικές λατρείες αυξάνονται, αυτό σημαίνει ότι η πανθρησκεία προχωράει ακάθεκτη, και δεν σταματά με ανούσιους θεολογικούς διαλόγους, συμπροσευχές, ευλογίες ιεραρχών από "ιέρειες", και μοίρασμα αφειδώς "αγίων κορανίων", σταματά μόνο με την μυστηριακή εν Χριστώ ζωή εντός της Μίας Αγίας Καθολικής και Αποστολικής Ορθοδόξου Εκκλησίας.

2 σχόλια:

  1. O κάθε άνθρωπος που μισεί είναι φονιάς, όπως αυτός ο απάνθρωπος που έκοψε το κεφάλι του συνάθρωπού του στό βίντεο!

    Η πανθρησκεία είναι αποτέλεσμα και γέννημα των απάνθρωπων ψευδοχριστιανών ανθέλληνων. Γι'αυτό τον λόγο ο αντίθεος ονομάζεται αντίχριστος.

    Η πλειοψηφία των "χριστιανών" Ορθοδόξων της εποχής μας στην ουσία είναι αντίχριστοι. Η σημερινή κατάσταση της πατρίδας μας, φανερώνει την παραμορφωμένη ταυτότητά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΕΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΣΤΗΝ ΤΥΝΗΣΙΑ;
    http://islamforgreeks.org/2012/06/07/slaughter-tunisia/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Στηρίξτε......

  • Η σαλάτα του Νεοέλληνα - Δεν θέλω να μπω στο γαϊτανάκι του πολέμου που (για ακόμα μια φορά σε αυτή τη χώρα) έχει ξεσπάσει σχετικά με την επικείμενη συμφωνία των Πρεσπών, μα δεν μπο...
    Πριν από 5 χρόνια