ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Έρχονται οι νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες το Φθινόπωρο!!!

Να τι συμβαίνει για μία ακόμα φορά πίσω από τις πλάτες μας. Και μάλιστα σε προεκλογική περίοδο με υπηρεσιακή κυβέρνηση. Το σχέδιο για την «κάρτα του πολίτη» που με πάθος προσπάθησε ο πρώην πρωθυπουργός να καθιερώσει (αλλά δεν τα κατάφερε) το επαναφέρουν με άλλο όνομα. Εκεί που όλων το ενδιαφέρον είναι στραμμένο σε μνημόνια και εκλογές, η Νέα Τάξη συνεχίζει την πορεία της… Πως; Διαβάστε αρχικά το σημερινό Δελτίο Τύπου του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και θα καταλάβετε…

Αθήνα 14 Ιουνίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη προχωρά τις διαδικασίες για την έκδοση νέου τύπου δελτίου αστυνομικής ταυτότητας των Ελλήνων πολιτών σε εσωτερικό και εξωτερικό, που θα αναγνωρίζεται και ως ταξιδιωτικό έγγραφο.

Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, στο πλαίσιο υιοθέτησης και εφαρμογής του Κανονισμού (ΕΚ) 2252/2004 του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σύμφωνα με τον οποίο τα δελτία αστυνομικής ταυτότητας αναγνωρίζονται ως ταξιδιωτικά έγγραφα, προχωρά στην καθιέρωση νέου τύπου δελτίου αστυνομικής ταυτότητας των Ελλήνων πολιτών, είτε διαμένουν στο εσωτερικό της χώρας, είτε στο εξωτερικό μέσω των εκεί Προξενικών αρχών. Το νέο δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, με χαρακτηριστικά ασφαλείας, θα έχει τη μορφή πιστωτικής κάρτας.

Η διαδικασία αντικατάστασης του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας με το νέου τύπου δελτίο ταυτότητας, πρόκειται να ξεκινήσει το φθινόπωρο του 2012 και θα υλοποιηθεί σταδιακά με τρόπο που θα καθορίσει η Διεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ανά χρονολογική σειρά έκδοσης του (με σειρά προτεραιότητας στις παλαιότερες χρονολογίες έκδοσης) και κατά αλφαβητική σειρά.

Σημειώνεται, ότι όλα τα δελτία αστυνομικής ταυτότητας θα ισχύουν μέχρι και την αντικατάστασή τους από τα νέου τύπου.


Δείτε και το επίσημο δείγμα που το ίδιο υπουργείο έδωσε στη δημοσιότητα:



Τι συμβαίνει; Τα ξένα συμφέροντα πάνε να μας κάνουν νούμερα και να καταγράψουν ηλεκτρονικά όλη την παρουσία μας, περιορίζοντας αισθητά την ελευθερία που είναι θεόσδοτο δώρο! Σε τρεις μέρες τα κόμματα θα ζητήσουν ψήφο εμπιστοσύνης για να σώσουν την Ελλάδα. Ποια κόμματα; Αυτά που συγκυβέρνησαν και υποδούλωσαν την Ελλάδα; Τα δύο πρώην μεγάλα κόμματα συμφωνούν στην ηλεκτρονική μας παρακολούθηση και στην καθιέρωση της κάρτας του πολίτη ή νέας ταυτότητας όπως την λένε τώρα. Τα φιλελεύθερα κόμματα της Αριστεράς πανηγυρίζουν την πρόοδο της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης με τον δικό τους προοδευτικό τρόπο. Έτσι κι αλλιώς για αυτούς Θεός δεν υπάρχει, ούτε και για άλλους φιλελεύθερους που αποφάσισαν να δημιουργήσουν συμμαχώντας τις δράσεις τους!!! Αυτοί κι αν είναι επικίνδυνοι.

Βέβαια η ανακοίνωση είναι τόσο θολή και ασαφής που κανείς δεν ξέρει τι θα περιλάμβάνει ή τι θα υποκρύπτει η νέα ηλεκτρονική ταυτότητα. Ας είμαστε άγρυπνοι!!! Και για να μην μας λένε συνέχεια για την Ευρώπη και τις υποχρεώσεις που έχουμε προς αυτή, δείτε ένα πολύ σύντομο βίντεο στο παρακάτω link. Για να ξέρουμε τι έκαναν στην Αγγλία και το θεώρησαν πρόοδο και τι κάνουμε στην Ελλάδα, έτσι όπως το παρουσίαζε ο πλέον καταστροφικός πρωθυπουργός στην πολιτική ιστορία του τόπου. Το βίντεο είναι εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=LgoEVRJG1ls

Τώρα ας προσευχηθούμε πιο θερμά στον Θεό μας και ας παρακαλέσουμε να μας ελεήσει. Ας δακρύσουμε με πόνο ψυχής για να μην χρειαστεί να ζήσουμε μαρτυρικές ώρες στο μέλλον.Τώρα πραγματικά ας βαρύνει και αυτό στην απόφασή μας στην ώρα της κάλπης: όχι σε εκείνους που ξεπουλάνε Πατρίδα και Θρησκεία. Ναι σε όποιον μιλάει για Ελλάδα και Χριστό, χωρίς να ντρέπεται και χωρίς να φοβάται. Υπάρχουν ακόμα Ελληνές!

------------------------------------------------------------
πηγή: opougis.blogspot.gr

2 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ.ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΘΕΣΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΚΑΝΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΑΛΛΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.ΑΛΛΑ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΥΝΟΜΟΛΟΓΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντι να ασχοληθούμε με την εσωτερική ταυτότητά μας, ασχολούμεστε με τις χάρτινες πλαστικές ταυτότητες. Αυτό δείχνει πόσο επιφανειακοί είμαστε. Δείχνει ότι πιστεύουμε στό φάντασμα του "χριστιανικού " εαυτού μας και όχι στόν Χριστό.

    Ο μέγας Αγ Απόστολος Παύλος, είχε και Ρωμαική ειδωλολατρική ταυτότητα, αυτό δεν τον εμπόδισε να είναι Ένα με τον Σωτήρα Κύριο Ιησού Χριστό.
    Και όχι μόνον ο Παύλος αλλά και χιλιάδες Αγίοι Μάρτυρες, όταν ήρθε η στιγμή να ομολογήσουν , παρουσιάσανε και ομολογήσανε με παρρησία την ζώσα πίστη τους στόν Σωτήρα Κύριο θυσιάζωντας την ζωή τους με χαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Στηρίξτε......

  • Η σαλάτα του Νεοέλληνα - Δεν θέλω να μπω στο γαϊτανάκι του πολέμου που (για ακόμα μια φορά σε αυτή τη χώρα) έχει ξεσπάσει σχετικά με την επικείμενη συμφωνία των Πρεσπών, μα δεν μπο...
    Πριν από 5 χρόνια