ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Συγκλονιστικό: "Η φωτογραφία που προέτρεψε η Ραχήλ τον Γιάνη Βαρουφάκη να έχει μαζί του"!

 
Μπορεί να δίνει αφορμή η Ραχήλ Μακρή για σχόλια με γραφικές συμπεριφορές, όμως δεν μπορεί κανείς να της αρνηθεί την αγάπη που έχει για την πατρίδα. Το έχει αποδείξει πάμπολλες φορές τα τελευταία χρόνια που τη γνωρίσαμε ως βουλευτή. Και δεν είναι τυχαίο που λαός την τιμά με την ψήφο του.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανάρτησε στο Facebook μια συγκλονιστική, στην κυριολεξία ιερή εικόνα, και προέτρεψε τον Γιάνη Βαρουφάκη να την έχει μαζί του στο Eurogroup.


Είναι μια φωτογραφία από ένα μνημείο εκτελεσθέντων στην κατοχή από τους Γερμανούς. Μόνο που οι συγκεκριμένοι εκτελεσθέντες σε κάνουν να ανατριχιάζεις σύγκορμα όταν διαβάζεις ποιοι ήταν…

«Σ αυτό εδώ το μετόχι στις 14-9-1943 σκοτώθηκαν από τους Γερμανούς, αφού βασανίστηκαν απάνθρωπα, τα παιδιά του Γεωργίου Βερβελάκη από το Κεφαλοβρύσι Βιαννού. Ευαγγελία 8 ετών, Μαρία 12 ετών, Στυλιανός 15 ετών, γιατί αρνήθηκαν να δείξουν που είχε κρυφτεί ο πατέρας τους».
 ----------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Στηρίξτε......

  • Η σαλάτα του Νεοέλληνα - Δεν θέλω να μπω στο γαϊτανάκι του πολέμου που (για ακόμα μια φορά σε αυτή τη χώρα) έχει ξεσπάσει σχετικά με την επικείμενη συμφωνία των Πρεσπών, μα δεν μπο...
    Πριν από 5 χρόνια