ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Όποιος και να "βγει", θα περάσουμε ό,τι επιτρέψει ο Θεός

Ιησούς Χριστός· άρχων των βασιλέων της γης (Αποκ. 1,5)

Μία μέρα πριν τις εκλογές και κάνοντας μία "βόλτα" από κάποια αυτοαποκαλούμενα ορθόδοξα sites, απορώ με το θράσος τους να θέλουν να κατευθύνουν τους Έλληνες, στο όνομα του Ιησού Χριστού να ψηφίσουν ένα συγκεκριμένο κόμμα με το πρόσχημα ότι είναι φιλοεκκλησιαστικό.

Ειλικρινά, πιστεύει κανείς, ότι υπάρχει αρχηγός κόμματος, τόσο συνειδητά Ορθόδοξος και πατριώτης, ώστε αν χρειαστεί να δώσει και το αίμα του για την Εκκλησία και την Πατρίδα; Εύχομαι να υπάρχει.

Πιστεύει κανείς, ότι υπάρχει αρχηγός κόμματος, που αν έρθει στην εξουσία, θα πάρει πίσω όλους τους αντίθεους νόμους, όπως το νόμο για τις εκτρώσεις (σκοτώνουμε νόμιμα 120000 παιδιά το χρόνο), την μη αναγραφή θρησκεύματος στις ταυτότητες, την αλλαγή του μαθήματος των θρησκευτικών σε θρησκειολογία και άλλα πολλά;

Ας μην ξεχνάμε, ότι η πολιτική είναι η τέχνη του να παρουσιάζει το ψέμα ως αλήθεια. Ξέρετε ποιος είναι ο πρώτος διδάξας; Ξέρετε τι έπαθε αυτός που τον πίστεψε;

Με λίγα λόγια. Όλοι ας πάμε να ψηφίσουμε, ότι νομίζουμε, αλλά πάντα με μία σκέψη στο μυαλό μας. Κύριος της Ιστορίας και τελικός νικητής θα είναι ο Χριστός. Κανείς άλλος. Και όποιος και να βγει, θα περάσουμε ό,τι επιτρέψει ο Θεός, έτσι ώστε να μετανοήσουμε. Τόσο απλά. Ό, τι περνάμε τώρα, δεν το περνάμε επειδή έχουμε κακούς πολιτικούς αλλά επειδή ο Θεός επιτρέπει να έχουμε τέτοιους πολιτικούς εξαιτίας της αμετανοησίας μας.  Ας έλθουμε "εις εαυτόν" και μετά θα μιλάμε σε άλλη βάση. 

Γι' αυτό καλά θα έκαναν κάποια "ορθόδοξα" ιστολόγια να ασχολούνται με το πώς θα οδηγηθούμε σε μετάνοια έτσι ώστε ο Θεός να μας δώσει έναν Κυβερνήτη που θα αξίζει στην Ελλάδα και την ιστορία της. Όλα τα άλλα εξυπηρετούν άλλου είδους σκοπιμότητες. 


Ο Θεός να μας ευλογεί και να μας φωτίζει! Καλή μετάνοια σε όλους μας!!!


2 σχόλια:

  1. "Όποιος και αν βγει, θα περάσουμε ότι επιτρέψει ο Θεός"..... Ακριβώς!!!!
    Όλα με σοφία τα έχει κάνει ο Άγιος Θεός μας... και μας δείχνει την αγάπη του καθημερινά....και ας μην το αντιλαμβανόμαστε... και να μην ξεχνάμε ποτέ μα ποτέ οτι αδιαλείπτως φροντίζει για το συμφέρον της κάθε μια ψυχής ξεχωριστά και ταυτόχρονα για όλες!! και να μην ξεχνάμε ότι Αυτός γνωρίζει καλύτερα από εμάς τι μας συμφέρει και τι όχι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημήτριε, συμφωνούμε μαζί σου. Τα πάντα εξυπηρετούν τα σχέδια του Θεού.

    Δεν θα μας αφήσει. Γιά χάρη των Αγίων Του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Στηρίξτε......

  • Η σαλάτα του Νεοέλληνα - Δεν θέλω να μπω στο γαϊτανάκι του πολέμου που (για ακόμα μια φορά σε αυτή τη χώρα) έχει ξεσπάσει σχετικά με την επικείμενη συμφωνία των Πρεσπών, μα δεν μπο...
    Πριν από 5 χρόνια