Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου 2016

Αναστολή λειτουργίας του "ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ"

Άγιοι Είκοσι Έξι Οσιομάρτυρες Ζωγραφίτες υπό λατινοφρόνων μαρτυρήσαντες

Το "ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ" μετά από 6 χρόνια διαδικτυακής παρουσίας αναστέλλει τη λειτουργία του. Δυστυχώς οι μέρες που περνάμε είναι πάρα πολύ δύσκολες και για την Πατρίδα και για την Εκκλησία. Ο πόλεμος εναντίον της πίστεώς μας είναι μεγάλος και θα γίνει ακόμα μεγαλύτερος. Είναι κοινό μυστικό ότι ο εχθρός είναι "εντός των τειχών" και αυτό κάνει τον αγώνα ακόμα δυσκολότερο. Όμως δεν πρέπει να φοβόμαστε γιατί το σίγουρο είναι ένα: Όσο και να λυσσάνε οι Οικουμενιστές, οι νεονικολαΐτες, οι μεταπατερικοί, οι νεοβαρλααμιστές, οι ΚΑΙΡΟσκόποι (οι "θεολόγοι" του "ΚΑΙΡΟΥ"), οι "αγαπούληδες", οι άθεοι, οι αντίχριστοι πολιτικοί μας (κι ας "αγιάζουν" τα ύδατα) και οι πάσης φύσεως αιρετικοί, τελικός νικητής θα είναι ο Χριστός και η Ορθοδοξία. 

Η εικόνα επιλέχθηκε προκειμένου να θυμόμαστε πάντα ποιοι είναι οι παπικοί με τους οποίους συναγελάζονται κάποιοι σήμερα καταπατώντας παραδόσεις και κανόνες. 

Υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες που κάνουν πάρα πολύ καλή δουλειά και ενημερώνουν τους πιστούς. Κι ας βαπτίζουν κάποιοι την "ενημέρωση" και τον "έλεγχο", κατάκριση. Κι ας λένε "υπακοή". Θα ήταν πολύ βολικό αλλά δεν πρόκειται. Γιατί υπακοή στην αίρεση (Οικουμενισμός) και στην αμαρτία (Νεονικολαϊτισμός) δεν είναι υπακοή στον Χριστό αλλά στον Διάβολο. 

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους βοήθησαν και στήριξαν αυτή την προσπάθεια. Μέσα σε 6 χρόνια είχαμε σχεδόν 2.000.000 προβολές και γύρω στους 300.000 επισκέπτες. Ειλικρινά σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου αλλά ήρθε η ώρα να συνεχιστεί ο αγώνας από ΑΛΛΟ ΜΕΤΕΡΙΖΙ. 

Εύχομαι κάποια στιγμή να τα ξαναπούμε....  

6 σχόλια:

 1. Πολύ καλή η δουλειά σου και οι απόψεις σου κείμενο αυτό είναι πάρα πολύ σωστές που σπάνια ακούγονται! Ορθόδοξες.

  Εύχομαι να το ξανασκεφτείς και να συνεχίσεις το καλό και ορθόδοξο σου μπλογκ!

  Καλλίμαχος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μόνο το μπλογκ "Ιερέας της Ανατολικής Εκκλησίας" βγάλε από την λίστα των ιστολογιών σου γιατί δεν είναι καλό και σωστό.

  Καλλίμαχος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Και το "αγιορείτικες μνήμες" βγάλε γιατί κάποια στιγμή ανάρτησε κάτι για τον Καζαντζάκη τον μεγάλο βλάσφημο και αντίχριστο, χωρίς να πει ότι ήταν βλάσφημος και αντίχριστος.

  Καλλίμαχος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ευχομαι να το ξανασκεφτείς.. να βοηθησουμε σε κατι αν μπορουμε?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΚΟΜΑ Μ' ΑΥΤΟΥΣ. ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Σας ευχαριστώ για τη γνώση που μας προσφέρετε. Εύχομαι να συνεχίσετε όπως θέλει ο Θεός. Ο χριστιανός πάντα αγωνίζεται σε όλα τα είπεδα, πάντα δίνει, πάντα υπομένει, πάντα ασκεί τις αρετές του... Καλή δύναμη. Η Παναγία μαζί σας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Στηρίξτε......