Κυριακή, 3 Ιανουαρίου 2016

"Και άλλη έκρηξη του Μητροπολίτη Ιερεμία για το Σύμφωνο συμβίωσης"

 
Εδώ Γορτυνία! Πάλι τα ίδια με τον Δεσπότη μας Ιερεμία.

Τα έχει βάλει με τους βουλευτές της επαρχίας του που ψήφισαν τον «ελεεινό και βρώμικο νόμο», όπως τον αποκαλεί, περί της συμβιώσεως των ομοφυλοφίλων.

Σήμερα Κυριακή, 3 του μηνός, στο Παλούμπα Γορτυνίας είπε πάλι δυνατά και πολλές φορές για τους βουλευτές που ψήφισαν τον νόμο αυτό το «Ντροπή τους», «Ντροπή τους», που πρόδωσαν τα αγνά ήθη της επαρχίας μας και ψήφισαν αυτόν τον αισχρό νόμο.

Μας είπε να τους μεταφέρουμε το «Ντροπή τους» και ακόμη είπε και το άλλο: Ότι η Μητρόπολη είναι ανοιχτή για όλους, για όλους.

Θα δέχεται στην Μητρόπολη τον γύφτο και την γύφτισσα, θα δέχεται την αμαρτωλή πόρνη, αλλά τους βουλευτές που ψήφισαν αυτόν τον νόμο δεν θα τους δέχεται.

Ανοιχτή η πόρτα για τον γύφτο και κλειστή η πόρτα για τους βουλευτές αυτούς.

Και ακόμη είπε ότι αν συναντηθεί μαζί τους σε τελετές, δεν θα τους δώσει τον Σταυρό να τον φιλήσουν, γιατί αυτοί με την ψήφο τους σε ένα τέτοιο «σιχαμερό» νόμο πάτησαν τον Σταυρό.

Το εκκλησίασμα ευχαριστήθηκε από την οργή αυτή του Δεσπότου, αλλά στο τέλος παραπονέθηκε ότι «λίγα τους είπε, έπρεπε να τους πει και άλλα»!

Όπως καταλαβαίνουμε τα «άλλα» ο Δεσπότης Ιερεμίας τα φυλάει γι᾽ άλλη φορά.

--------------------------------------------------------
πηγή: romfea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στηρίξτε......

  • Η σαλάτα του Νεοέλληνα - Δεν θέλω να μπω στο γαϊτανάκι του πολέμου που (για ακόμα μια φορά σε αυτή τη χώρα) έχει ξεσπάσει σχετικά με την επικείμενη συμφωνία των Πρεσπών, μα δεν μπο...
    Πριν από 4 εβδομάδες