Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου 2015

"Ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος ομιλητής σε παρουσίαση βιβλίου του Πάπα Φραγκίσκου"

 
Διοργανωτής της παρουσίασης του βιβλίου του Πάπα, στην οποία θα μιλήσει και ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος, είναι το Ινστιτούτο Ανθρωπιστικών Επιστημών. Η ιστοσελίδα της Κοινότητας Αθήνας του Τάγματος των Ιησουϊτών μας πληροφορεί για το Ινστιτούτο αυτό: "Το Ινστιτούτο Ανθρωπιστικών Επιστημών ιδρύθηκε το 2008 στην Αθήνα από τους ιησουίτες π.π. Θεόδωρο Κοντίδη, Γαβριήλ Μαραγκό και Σεβαστιανό Φρέρη, και λειτουργεί υπό την αιγίδα του Τάγματος των Ιησουιτών ως αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία αναγνωρισμένη από το Πρωτοδικείο (1411/2008).

Αναπτύσσει πολύπλευρο έργο στο πεδίο των ανθρωπιστικών επιστημών, με κύριο σκοπό την προαγωγή της έρευνας, της μελέτης και της εκπαίδευσης, στη βάση της επιστημονικής μεθοδολογίας και των αρχών του ανθρωπισμού και του οικουμενισμού".

Σημειωτέον ότι ο ένας από τους προαναφερόμενους ιδρυτές του Ινστιτούτου, ο ιησουΐτης Θεόδωρος Κοντίδης θα είναι ένας εκ των τριών ομιλητών της αυριανής παρουσίασης του βιβλίου του Πάπα.

----------------------------------------------------

 

3 σχόλια:

 1. Δέν μπορεῖ νά λέγεται Ὀρθόδοξος Ἐπίσκοπος αυτός, ὀ Νεκτόριος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αισχος που ειναι το ορθοδοξο φρονημα του νεου επισκοπου δεν ακουει τον πατροκοσμα που λεει τον πάπα να καταριέστε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. https://www.youtube.com/watch?v=zeUqo8w0iS0

  https://www.youtube.com/watch?v=fUllNd76HCs

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Στηρίξτε......

 • Ο εύκολος πόλεμος - Κανείς από εμάς δεν ξέρει τι είναι ο πόλεμος. Έχουμε ακούσει ιστορίες, έχουμε δει βίντεο και εικόνες, έχουμε διαβάσει για αυτόν, Οι παππούδες μας, μας μετ...
  Πριν από 3 εβδομάδες